Sta jij geregeld in paniek voor je kast? Ik vind niets leuker dan mensen er op hun mooist uit te laten zien. Wees niet bang dat ik bepaalde stijlen ga opdringen, dicht bij jezelf blijven staat bij mij op nummer 1. Laat je niet leiden door hoe ik er uitzie, want als stylist ben ik er in getraind om mijn eigen stijl volledig los te laten en alleen maar te kijken en te luisteren naar de wensen van mijn klant. Samen gaan we op zoek naar wat past bij jouw figuur en jouw leven.

Ik bied meerdere mogelijkheden aan, maar staat er niet tussen wat je wilt: mail gerust, dan maken we een plan op maat.

Hoe ga ik te werk?

Garderobe check

Een garderobecheck duurt gemiddeld 3 uur. Het is belangrijk dat je van tevoren wat afbeeldingen hebt verzameld van outfits en stijlen die je leuk vindt. Deze afbeeldingen kan je uit een tijdschrift scheuren, maar je kan ze ook online zoeken. Als je een garderobecheck boekt dan kom ik bij je thuis. Als het de eerste keer is, maken we eerst even kennis en kijken we samen naar de stijl die jij leuk vindt. Daarna organiseren we samen je kast. De items die niet geschikt zijn leggen we aan de kant en met alles wat overblijft creëren we nieuwe sets. Op deze manier voelt het als een nieuwe garderobe, zonder dat je hoeft te shoppen J! Tijdens het organiseren van de kast geef ik heel veel tips voor jouw figuur en vertel ik je ook wat je eventueel nog nodig hebt en waar je dat kan shoppen.

Personal Shopping

Wanneer je mij als personal shopper boekt, dan hebben we eerst een intake. Het is belangrijk dat je van tevoren wat afbeeldingen hebt verzameld van outfits en stijlen die je leuk vindt. Deze afbeeldingen kan je uit een tijdschrift scheuren, maar je kan ze ook online zoeken. Tijdens de intake kijken we samen naar jouw stijl en bepalen we wat ik ga shoppen. Je kunt er voor kiezen om mee te gaan, maar ik kan ook alleen op pad. Om het proces te versnellen (dus kostenbesparend) adviseer ik om altijd eerst een garderobecheck te doen in plaats van alleen een intake. Dit geldt alleen voor klanten die voor het eerst bij mij komen. Op deze manier heb ik een beter beeld en stellen we aan de hand van jouw garderobe en wensen een shoplijst samen. Zo weet je zeker dat je kast helemaal up to date is.

Stijl adviestraject kort

Als je voor een kort adviestraject kiest dan gaan we 1 hele dag of 2 halve dagen samen aan de slag om jouw stijl te bepalen en jouw kast te organiseren. Dit adviestraject is bedoeld voor mensen die geen idee hebben welke stijl ze leuk vinden en wat passend is voor werk en levensfase. Aan het eind van deze dag (dagdelen) weet je welke stijl bij jou past en hebben we jouw bestaande garderobe daar op aangepast.

Dit adviestraject kan ook voor het hele gezin. (Tarief in overleg)

Stijl adviestraject uitgebreid

Kies je voor een uitgebreid traject, dan gaan we 2 hele dagen of 4 dagdelen samen aan de slag. Gedurende dit traject leer je je eigen stijl goed kennen, kan je zelf jouw kast organiseren, heb je heel veel nieuwe sets uit de bestaande garderobe en heb je nieuwe sets geshopt. Dit traject is een aanrader voor mensen die geen idee hebben welke stijl ze leuk vinden en wat passend is voor werk en levensfase, maar die het wel graag willen leren en zelf willen toepassen in de toekomst.

Dit adviestraject kan ook voor het hele gezin. (Tarief in overleg)

Kort consult

Dit gaat vaak om een vervolgafspraak. Heb je al eens eerder een garderobecheck, een personalshopping sessie of een adviestraject bij mij gedaan, dan kan je een kort consult boeken om bijvoorbeeld even je kast weer te laten checken voor het nieuwe seizoen. Er is van alles mogelijk, dus mail gerust.

Workshop

Ik geef workshops altijd op maat. De inhoud en het tarief van een styling-workshop bepalen we dus samen.

Een voorbeeld is om samen met vriendinnen onder begeleiding van mij je eigen stijl te gaan bepalen en figuren te analyseren. Alles is mogelijk, dus heb je een idee: mail gerust!

Tarieven

Garderobecheck €150
Personal shopping €50 per uur
Stijl adviestraject kort €450
Stijl adviestraject uitgebreid €900
Kort consult €50 per uur
Workshops Tarief in overleg, afhankelijk van wensen.

Alle prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.